Veien inn i et nytt år og topp 5 i 2018

man with fireworks
Photo by Rakicevic Nenad on Pexels.com

Det å oppsummere 2018 er nesten en umulig oppgave. I manges parameter kan det nok beskrives som et katastrofeår. Et annus horribilis. I mine, kan det bare beskrives som velsignelsens år. Sakte men sikkert har arbeidsoppgaver, plikter og ambisjoner falt bort, en etter en. Det er blitt laget plass til noe mye større. Det er kommet nye utfordringer. Det er blitt åpnet en ny vei.

Min store oppdagelse i 2018 er at vi som menneske har begrenset kapasitet til å motta impulser. Skal man motta noe nytt, må man kaste ut det gamle. Begrene med det uviktige, må tømmes for å gi plass til det nye som blir gitt oss.

I mitt tilfelle ble jeg satt fri og har fått oppleve en kjærlighet uten grenser. Jeg får oppleve en fred i sjel og kropp jeg aldri trodde var mulig. Jeg går nye skritt hver dag uten helt å vite hvor veien vil gå. Hvis du har lyst å høre mer om reisen. Om det å bli satt fri. Så holder min gode venn, Frode Sandal, og jeg et seminar under Åpen Himmel i Imi-kirken Stavanger, 4-6 januar.

Konsekvensene i 2018 ble store. I 2019 blir de enda større.

I 2019 vil mitt foredrag-repertoar endre seg radikalt. Jeg vil ikke lenger holde salgs-foredrag. Fra 2019 skal jeg bygge en helt ny foredrags-serie som jeg vil kategorisere som relasjons- foredrag. Foredrag hvor det å se, lytte og inspirere hverandre er med å skape et bedre liv, samliv og arbeidsliv. Foredrag som er personlige, inspirerende og tankevekkende, er stikkord.

I 2019 skal jeg skrive min første bok. Om noen vil publisere den, er et ukjent spørsmål. Boken skal handle om reisen fra da jeg mistet min tro til jeg fikk Herrens klem. Arbeidstittelen er: «Å løpe ned fra fjellet, sammen med Gud». Der hoppet den katten ut av sekken…

I 2019 vil jeg prioritere å gå den vei jeg blir satt på. Det betyr at jeg vil si nei til en del oppdrag for å sørge for at begrene aldri er helt fylt opp. Samtidig så betyr det at jeg også vil ta på meg andre typer oppdrag som samsvarer med veien jeg er blitt satt på. En ting er sikkert, jeg skal alltid ha rom til å ta imot de som banker på.

I 2018 fikk bloggen seg jo en rimelig stor omprofilering. Omleggingen fra en salgs- blogg til en personlig blogg har ført til både frafall av gamle og tilfall av nye lesere. Det som har overrasket meg og gleder meg mest, er at flere av mine gamle lesere har uttrykt at de liker og ønsker å følge det nye fokuset.

Jeg skal i 2019 fortsette rundt de tema jeg har skrevet om i den seneste tid. Det kan godt være at det kommer en egen serie om det å skrive sin første bok. Hvilke prosesser og utfordringer treffer man på da? Jeg ønsker fortsatt at bloggen skal være for folk som tror og ikke tror. Jeg ønsker fortsatt at den skal være personlig. Jeg ønsker fortsatt at den skal kunne bety en forskjell.

Topp 5 bloggposter 2018

  1. Hei, her er jeg
  2. Min bekjennelse
  3. Opp å vekke unger
  4. 5 regler mot baksnakking
  5. Hva står i veien for evnene våres

Med denne siste bloggposten i 2018 vil jeg takke deg for at du leser og ønske deg et velsignet 2019 og en fin feiring av inngangen til det nye året, 2019

A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s