Om Alain

Jeg er en mann med mange hatter! Heldigvis er det samme hode inne i hver hatt. Familiefar, foredragsholder, ultraløper, konsulent, skribent, rådgiver med ekstra tilbehør.

Denne bloggen blir skrevet av et behov for å reflektere rundt opplevelser, tro, tanker, verden, mennesker og mål. Ønsker du lese mer rundt min reise med Gud, så kan jeg anbefale innlegget Min Bekjennelse. Mange vil kanskje påstå at vi lever i en komplisert tid. Jeg vil heller påstå at vi befinner oss i en tid hvor mangel på samtale og refleksjon kompliserer verden vi lever i.

Kontaktinfo: 920 61 116 eller send en e-post

Leter du etter den gamle salgsbloggen? Da finner du den nye her :)

IMG_2898

Å være menneske i 2019 tror jeg kan oppleves som en ensom affære. Ikke nødvendigvis i form av mangel på venner, digitale kontaktpunkter eller sosiale sammenkomster. Men i form av mangel på arenaer hvor man kan sette seg ned og diskutere familie, verden og livet uten polemikk.

Sosiale medier er dessverre gått fra en sosial diskusjonsarena til kamparena hvor alt er lov. Hvor det å lytte, veie argumenter, innhente synspunkter og fakta er blitt kastet i søpla fordi det viktigste er kampen, konfrontasjonen og trollingen.

Så hva skal en hvit kristen privilegert mann på 43 år, født i verdens rikeste og lykkeligste land, skrive om? Kanskje om det som som ikke er så overfladisk, umiddelbart, men fortsatt viktig. I alle fall for meg. Det som avisene, magasinene og bloggene ikke skriver om siden det ikke genererer klikk. Det som kan skape en bevissthet på hvordan vi behandler oss selv og folk rundt oss. Det som er med å forme oss som mennesker.

Hvorfor jeg skriver? Fordi jeg tror at det å reflektere over viktige ting kan gjøre meg til et bedre menneske, far og venn.

Det gøyeste med alt dette er at du som leser får ta det for det det er. Mine tanker og refleksjoner alene. Følg gjerne med hvis du finner det interessant. Jeg er glad i en saklig og reflektert diskusjon. Hvis du syns det er pølsevev, er det bare å gå videre i livet på nettet. Det er en hel verden der ute som venter.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s