Om Alain

Jeg er en mann med mange hatter! Heldigvis er det samme hode inne i hver hatt. Familiefar, ultraløper, salgsnerd, fotballtrener, skribent, rådgiver med ekstra tilbehør.

Denne bloggen blir skrevet av et behov for å reflektere rundt opplevelser, tanker, verden, mennesker og mål. Mange vil kanskje påstå at vi lever i en komplisert tid. Jeg vil heller påstå at vi befinner oss i en tid hvor mangel på samtale og refleksjon kompliserer verden vi lever i.

Leter du etter den gamle salgsbloggen? Da finner du den nye her :)

IMG_2898

Å være mann i 2018 tror jeg kan oppleves som en ensom affære. Ikke nødvendigvis i form av mangel på venner eller sosiale sammenkomster. Men i form av mangel på arenaer hvor man kan sette seg ned og diskutere familie, verden og livet uten polemikk.

Sosiale medier er dessverre gått fra en sosial diskusjonsarena til kamparena hvor alt er lov. Hvor det å lytte, veie argumenter, innhente synspunkter og fakta er blitt kastet i søpla fordi det viktigste er kampen, konfrontasjonen og trollingen.

Å være et tenkende menneske i 2018 er ikke lett hvis man ønsker dele sine tanker. Tilsynelatende finnes det et ønske der ute om alt skal tolkes i verste mening og er en personlig fornærmelse. Jeg tror at flere og flere velger å holde kjeft.

Så hva skal en hvit kristen mann på 42 år, født i verdens rikeste og lykkeligste land, skrive om? Kanskje om det som som ikke er så overfladisk, umiddelbart, men fortsatt viktig. I alle fall for meg. Det som avisene, magasinene og bloggene ikke skriver om siden det ikke genererer klikk. Det som kan skape en bevissthet på hvordan vi behandler oss selv og folk rundt oss. Det som er med å forme oss som mennesker.

…og en eller annen løpetur :)

Det gøyeste med alt dette er at du som leser får ta det for det det er. Mine tanker og refleksjoner alene. Følg gjerne med hvis du finner det interessant. Jeg er glad i en saklig og reflektert diskusjon. Hvis du syns det er pølsevev, er det bare å gå videre i livet på nettet. Det er en hel verden der ute som venter.

 

 

 

En kommentar om “Om Alain

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s