Om Alain

Jeg er en mann med mange hatter! Heldigvis er det samme hode inne i hver hatt. Familiefar, foredragsholder, student, konsulent, skribent, taler, rådgiver og snart forfatter.

For tiden, og i lang tid fremover, studerer jeg det som heter profesjonsstudiet i teologi. Presteskole med andre ord. Ved siden av skriver, taler, forkynner, rådgir jeg. I tillegg går jeg dit Gud peker :)

Denne bloggen blir skrevet av en drøm å berøre andre mennesker med Guds evangelium og litt levd liv. Kanskje en erfaringsbasert trosopplæring. Ønsker du lese mer om min reise med Gud, så kan jeg anbefale innlegget Min Bekjennelse.

Ønsker du en taler, et foredrag, litt undervisning eller noe annet du kan komme på? Ta kontakt :)

Kontaktinfo: 920 61 116 eller send en e-post

Skjermbilde 2019-04-14 22.20.44

 

Å være menneske i 2019 tror jeg kan oppleves som en ensom affære. Ikke nødvendigvis i form av mangel på venner, digitale kontaktpunkter eller sosiale sammenkomster. Men i form av mangel på arenaer hvor man kan sette seg ned og diskutere familie, verden og Gud uten polemikk.

Gjennom bloggen opplever jeg at leserne setter pris på det personlige og troshistorier, refleksjoner og erfaringer. Min erfaring er at det finnes mange søkende der ute og hvis noe av det jeg skriver kan bidra til et lite skritt i Han sin retning, så er jeg en lykkelig mann.

Så hva skal en hvit kristen privilegert mann på 43 år, født i verdens rikeste og lykkeligste land, skrive om? Kanskje om det som som ikke er så overfladisk, umiddelbart, men fortsatt viktig. I alle fall for meg. Det som avisene, magasinene og bloggene ikke skriver om siden det ikke genererer klikk. Det som kan skape en bevissthet på hvordan vi behandler oss selv og folk rundt oss. Det som er med å forme oss som mennesker.

Hvorfor jeg skriver? Fordi jeg tror at det å reflektere over tro kan gjøre meg til et bedre menneske, far og venn.

Det gøyeste med alt dette er at du som leser får ta det for det det er. Mine tanker og refleksjoner alene. Følg gjerne med hvis du finner det interessant. Jeg er glad i en saklig og reflektert diskusjon. Hvis du syns det er pølsevev, er det bare å gå videre i livet på nettet. Det er en hel verden der ute som venter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s