Foredrag og taler

Vi er alle skapt med egne talenter og nådegaver. Å forkynne, har vist seg å være en av mine. Jeg tror at man skal bruke sine gaver til det gode og spre Guds kjærlighet, kunnskap og forståelse. Jeg stiller derfor gjerne som foredragsholder eller taler.

Jeg har 2 typer foredrag. Kommersielle for næringsliv, og vanlige taler og prekner for kristne forsamlinger. Forskjellen er nok at det er mer Gud i den ene målgruppen. Felles er å berøre mennesker med det som er viktig her i livet.

Jeg har valgt å kalle mine kommersielle foredrag for relasjonsforedrag, siden det handler om å se, lytte til og lære, å leve med, våre medmennesker. Resultater er bedre samvær med familie, venner og kollegaer. Sist men ikke minst, så handler det mest å ha en fin relasjon med seg selv.

Ønsker du en tale til et seminar, møte eller gudstjeneste, så stiller jeg gjerne. Ta direkte kontakt på e-post eller telefon, også ser vi om vi finner noe vi og Han brenner for.

Jeg har flere kommersielle foredrag som dere kan velge mellom og jeg skreddersyr gjerne hvis det er noe spesielt dere ønsker. Ta kontakt så finner vi ut sammen hva dere trenger.

Et av mine foredrag/forestillinger som fungerer både i kirke og i bedrifter er;

«Alain og robotarmen» er et foredrag om det som frarøver oss muligheten til å leve ut våre talenter, nådegaver og om å bryte negative tankemønstre. Foredraget er personlig, inspirerende, humoristisk og alvorlig.

Selv om jeg er en etablert foreleser og foredragsholder, så strekker dette foredraget min komfortsone langt over det vanlige. Helt ribbet for tekniske hjelpemidler, utenom lyd, ønsker jeg formidle noe nært, personlig og inspirerende.

«Alain og robotarmen» ligger på grensen mellom foredrag og forestilling. Det varer i ca 45 minutter og passer for næringsliv, organisasjonsliv, seminarer, konferanser og menigheter. Hvis det er ønskelig så tar vi gjerne en diskusjon, spørre-runde etter fremvisningen.

Beskrivelse av andre kommersielle-foredrag og booking kan gå gjennom Talerlisten.no eller du kan komme i direkte kontakt, bestille eller få informasjon på E-post eller ved å fylle ut skjema herunder:

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s