Taler og forkynnelse

IMG_2193
Foto: SRF

Vi er alle skapt med egne talenter og nådegaver. Å forkynne, fortelle og forklare, har vist seg å være noen av mine. Jeg tror på at man skal bruke sine gaver til det gode og spre Guds kjærlighet, kunnskap og forståelse. Jeg stiller derfor gjerne som taler, prekner, andakt eller underviser for din forsamling, menighet, bedehus, kirke eller til og med bedrift.

Jeg har 2 typer foredrag/taler: Kommersielle for næringslivet og ikke kommersielle, for alle andre.

Mine kommersielle foredrag finner du omtalt på Talerlisten. De kommersielle handler oppsummert om det å se mennesker, se seg selv, om å prestere, om talenter, kultur og nådegaver. Hvis det er lov å le under ett foredrag så er det lov å grine litt også. Alt handler om å få seg et godt liv, samliv og arbeidsliv. Det handler om du som helt menneske, midt i ditt egent liv. Mine foredrag er følelsesladet, engasjerende og tankevekkende. Ønsker du å skape forundring, tanker, livsendringer hos lytterne? Da kan jeg være noe for dere.

Ønsker du en tale til et kristent seminar, møte eller gudstjeneste, så stiller jeg gjerne. Det er dette jeg er kalt til. Ta derfor direkte kontakt på e-post eller telefon, også ser vi om vi finner ut hva Gud har på hjertet.

En sjelden gang, setter jeg opp noen åpne foredrag. Ett av disse som passer både i kirke og bedrift heter «Alain og robotarmen».

«Alain og robotarmen» er et foredrag om det som frarøver oss muligheten til å leve ut våre talenter, nådegaver og om å bryte negative tankemønstre. Foredraget er personlig, inspirerende, humoristisk og alvorlig.

Selv om jeg er en etablert foreleser og foredragsholder, så strekker dette foredraget min komfortsone langt over det vanlige. Helt ribbet for tekniske hjelpemidler, utenom lyd, ønsker jeg formidle noe nært, personlig og inspirerende.

«Alain og robotarmen» ligger på grensen mellom foredrag og forestilling. Det varer i ca 45 minutter og passer for næringsliv, organisasjonsliv, seminarer, konferanser og menigheter. Hvis det er ønskelig så tar vi gjerne en diskusjon, spørre-runde etter fremvisningen.

Beskrivelse av andre kommersielle-foredrag og booking kan gå gjennom Talerlisten.no eller du kan komme i direkte kontakt, bestille eller få informasjon på E-post eller ved å fylle ut skjema herunder:

Podcast preken Bogafjell kirke: Palmesøndag 05.04.20 – Et prøvet folk – Alain Fassotte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s