Relasjonsforedrag

Hei.

Noen hater å stå på scenen mens andre elsker det. Jeg er av den siste sorten. Jeg holder gjerne foredrag for dere. Både for å skape inspirasjon, motivasjon og ettertanke.

Jeg har valgt å kalle mine foredrag relasjonsforedrag siden det handler om å se, lytte til og lære å leve med våre medmennesker. Resultater er bedre samvær med familie, venner og kollegaer. Sist men ikke minst, så handler det mest å ha en fin relasjon med seg selv.

Jeg har flere foredrag som dere kan velge mellom og jeg skreddersyr gjerne hvis det er noe spesielt dere ønsker. Ta kontakt så finner vi ut sammen hva dere trenger.

Et av mine foredrag er:

«Alain og robotarmen» er et foredrag om det som frarøver oss muligheten til å leve ut våre talenter, nådegaver og om å bryte negative tankemønstre. Foredraget er personlig, inspirerende, humoristisk og alvorlig.

Selv om jeg er en etablert foreleser og foredragsholder, så strekker dette foredraget min komfortsone langt over det vanlige. Helt ribbet for tekniske hjelpemidler, utenom lyd, ønsker jeg formidle noe nært, personlig og inspirerende.

«Alain og robotarmen» ligger på grensen mellom foredrag og forestilling. Det varer i ca 45 minutter og passer for næringsliv, organisasjonsliv, seminarer, konferanser og menigheter. Hvis det er ønskelig så tar vi gjerne en diskusjon, spørre-runde etter fremvisningen.

Beskrivelse av andre foredrag og booking går gjennom Talerlisten.no

Ønsker du mer informasjon, bestille eller høre om pris, så kan du ta kontakt på E-post eller ved å fylle ut skjema herunder:

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s