Boken

Min bok, Å løpe ned fjellet, sammen med Gud kan kjøpes signert her på bloggen!

Bestill gjerne en bok til deg selv eller noen du kjenner, direkte her på bloggen.

«Alains historie vil berøre deg på dypet av ditt hjerte, men også gi deg visdom og innsikt du selv kan ha glede og nytte av! ANBEFALES!»
– Svein Andersen, forlagssjef Hermon

«Alain Fassotte har en sterk historie å fortelle. Boken hans utfordrer både troende, ikke-troende og kirken. Den utfordrer også ham selv… Teksten hans er gjennomsyret av en intens glød, en pågående iver etter å bidra til fornyelse av kirken han tidvis har hatt et anstrengt forhold til og ofte synes synd på…» – Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

“Jeg hørte om Alain før jeg møtte ham. Fra noen hørte jeg om mannen som knapt klarte å sette ord på det Gud hadde gjort i livet hans uten at tårene kom … For meg inspirerer denne historien til frimodig tro, og tydelig Jesusetterfølgelse. Det håper jeg den vil gjøre for deg også!» – fra forordet til Egil Elling Ellingsen, Pastor, IMI-kirken. 

Men hva handler boken om?

«Å løpe ned fjellet, sammen med Gud er en bok om levd liv. Levd liv med, og uten Gud i en sår oppvekst. Boken starter som en troshistorie, men utvikler seg til å bli mye mer en det. Selve boken blir en del av en reise som jeg aldri hadde sett for meg. En reise som førte meg fra å fornekte Gud til å tjene ved Han sitt alter.»

Du kan kjøpe ett signert eksemplar av første opplag til deg selv eller en venn! Vi sender :)

Du kan forhåndsbestille på 2 måter:

  1. Vipps 299 NOK + 70 NOK i porto til 920 61 116.
    Legg ved navn, adresse og mobilnummer så leverer jeg/sender jeg boken.
  2. Fyll ut skjema herunder, også sender jeg betaling på Vipps.

Hva sier forlaget og forordet om boken?

«Du har kanskje hørt om Alain før du plukket opp denne boken? Han er kjent for sin kompetanse på sosiale medier og salg, og har en vidstrakt leserkrets gjennom sin blogg. Nasjonal oppmerksomhet og kjendisstatus fikk han gjennom initiativet som hindret prinsessen og sjamanen i å bruke St. Petri kirke i Stavanger til sin okkulte «forestilling», men han er egentlig en mann som ikke er imot det ene og det andre, men gir liv og krefter for Ham som er den Levende og sanne Gud!

Ønsker du bestille rett fra Hermon forlagt? Bestill gjerne herfra!

Her i boken møter du en høy, velformulert og morsom fyr, som med glitrende kommunikasjonsevne og fargerikt språk forteller åpent og sårbart om møtet med en levende Gud. Fra en barndom med avvisning, alkoholmisbruk og stadige oppbrudd fra hjemsted og skole etter skilsmisser, forteller Alain ikke bare om en teoretisk overbevisning, men om en nær og himmelsk berøring av Gud. Han skriver tankevekkende og intelligent og berører deg samtidig midt i hjertet med sine ord og opplevelser. Her er en smakebit av forfatterens egen innledning:

«For å kunne fortelle denne troshistorien, har både fine og vonde episoder i livet mitt blitt lagt igjen i boken. Minner som jeg helst skulle vært foruten og gjerninger jeg skulle sett ugjort … fortellingen er ikke et oppgjør. Den er heller et forsøk på å kunne vise frem det såre i lys av tilgivelsen, samtidig som det skal gi håp og styrke troen..» fra forordet til Alain Fassotte, forfatter