inspirasjon, Ledelse, Lideskap

2012 ble lidenskapens år!

foto: Espen Ørland

I romjulen, har jeg forøkt meg på den mentale øvelsen å oppsummere 2012. Etter å ha analysert antall lesere, budsjett oppnåelse, merkevaren, nye følgere, antall retweets, etc. Kan ikke året oppsummeres med noen av disse.

2012 har for min del handlet om en ting:

Mennesker. Ikke bare mennesker, men mennesker som brenner for noe. Enten sosialemedia, salg, markedsføring, ledelse, arbeidet sitt eller nettverk.

Med stor fare for å glemme noen, ønsker jeg å nevne disse:

TV Vest som lager lokal-TV av rein lidenskap.
Hans-Petter Nygård-Hansen for et brennende engasjement for sosialemedia og nye dingser.
Anita Krohn Traaseth for en åpenhet som ikke tidligere er sett fra en toppleder.
Dag Henrik Aas for en reflektert samtalepartner og et åpent sinn.
Espen Ørland som er Mr. Passion.
Cecilie Thunem-Saanum fordi hun er raus, åpenhjertelig og får deg til å spare tid.

Må også nevne alle på Twitter som har deltatt i interessante og tullete samtaler om alt mellom himmel og jord.

Alle på LinkedIn som deler kunnskap og viser interesse for sine fag. På LinkedIn er det mange fantastiske folk. Hvis du ikke er aktiv der, er mitt store råd, bli det i 2013!

Sist men ikke minst, alle de jeg har truffet i møter, over lunsj eller en kopp kaffe. Dere vet hvem dere er. Fortsett med deres lidenskap, det inspirerer.

En personlig årsak til at 2012 ble lidenskapens år, er at det var dette året jeg fikk skikkelig utløp for min egen lidenskap. Ikke bare fikk jeg utløp og dyrket den, jeg la hode på den berømte stabben og skrev fullt offentlig om mine meninger, refleksjoner og erfaringer. Heldigvis fikk jeg beholde hodet mitt til 2013.

Mitt ønske for 2013 er at det blir åpenhetens år. Året da flere bedrifter åpner sine lukkede strukturer, året da flere deler av sin kunnskap og erfaringer, året da åpenhet blir suksesskriteriet nr. 1 for å lykkes personlig og i arbeidslivet.

Ønsker alle lesere et lidenskapelig og åpent 2013.

Alain

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s